Avdelinger > TRIM > Knyken rundt > Få konkurrerte, men mange trimmet Knyken Rundt 2022

Få konkurrerte, men mange trimmet Knyken Rundt 2022

14.08.2022

Knyken Rundt 2022 ble arrangert i Knyken skisenter søndag. Skodda lå over Knyken da de første trimmerne tok fatt på runden i marka under den 42. utgaven av skogsløpet. Etter hvert tok sola tak, og det ble flott vær og fine forhold. For de som deltok i konkurranseklassen var det nok ikke rekordføre denne gangen. Juli og august har vært preget av middels vær og en god del nedbør, så Knyken Rundt-løypa i år hadde nok flere bløte partier hvor det var tungt å løpe. På bildet over ser du en blid og fornøyd Lucas Hoff Fernandes fra Orkanger IF. Lucas deltok i ungdomskonkurransen(12-15 år) i Knyken Rundt over to kilometer, og han gjorde et flott løp.

IMG 4207Knyken Rundt er et løp for alle, både aktive, mosjonister, trimmere og familier. Det var gledelig at nesten 100 deltok i trimklassen. Trimmerne kunne velge mellom tre løypetrasèer; 2,5 og 10 kilometer. Konkurranseklassen for junior/senior var på 10 kilometer. Det var 12 deltakere i konkurranseklassen.

IMG 4195Skiskytterjentene fra OIL spurtet mot mål i trimklassen :)

IMG 4199Knyken Rundt-løypa byr på variert terreng, med start og mål i Knyken skisenter. Man løper på grus, gress, vei, sti og i myr.

IMG 4201 KR 2022Nytt av året var at bedrifter i dalføret ble invitert til å delta under skogsløpet. Knyken Rundt kan være et fint trimtiltak for mange arbeidsplasser. Takk til Orkla Sparebank og Orkel som ble med på dette bedriftstiltaket. Kanskje blir flere bedrifter med neste år...?

IMG 4202I midten av bildet løper Berit Vestermo fra Namdal. Berit var eneste kvinne i konkurranseklassen under årets Knyken Rundt. Hun stakk dermed av med 1. plassen og en premie på 1000 kroner.

IMG 4198Iver Slupphaug fra Orkdal IL er til daglig skiskytter. Denne søndagen tok han turen på kjente trakter Knyken Rundt. Den snart 20-år gamle skiskytteren var raskest av alle under den 42. utgaven av Knyken Rundt.

IMG 4205Når været spiller på lag er det fint med en kaffesup utenfor Knykstuggu etter endt løp, mens man venter på løperne i konkurranseklassen.

IMG 4197Orkdal Idrettslag takker for oppslutningen om Knyken Rundt 2022. Sett gjerne av en søndag i august 2023 til å delta i skogsløpet du også!