Avdelinger > FOTBALL > Kom tilbake og vant

Kom tilbake og vant

29.09.2013

Forrige helg mistet Orkla litt av kontakten med teten i 3. divisjon etter å ha tapt 6-5 mot Stjørdals-Blink. Likevel er det håp om en plass langt oppe på tabellen for Nils Arnes unge Orkla-mannskap. Søndag ventet en ny god mostander da Verdal kom til Orkdalsbanken stadion. Det ble en ny målrik Orkla-kamp, og denne gangen bikket oppgjøret i Orklas favør.
Joachim Elshaug ga Orkla en fantastisk start med 1-0 etter to minutter. Utover i 1. omgang styrte Verdal mye av spillet og det var fortjent at Verdalingene fikk utlignet etter knappe halvtimen. Orkla slo imidlertid fort tilbake og Emil Lynum ga hjemmelaget 2-1 før pause med en flott scoring.
Andre omgang startet med et trykk fra Verdal. De utlignet til 2-2 på en heading og tok like etter ledelsen 3-2 etter flere ballmist og tapte dueller for Orklaspillerne. På stillingen 2-3 var det lite som tydet på at Orkla skulle klare å snu kampen.
I det 73. minutt tok kampen en ny vending da Emil Lynum utlignet med en fantastisk heading. Dette var Orklas første skikkelige avslutning på mål i andre omgang. Det siste kvarteret stod kampen og vippet. Verdal-spillerne ble mer slitne og Orkla tok tilbake initiativet. Emil Lynum ble igjen avgjørende da ha gjorde et flott forarbeid og innbytter Håkon Sanden kunne pirke inn 4-3. Verdal fikk et par dødballer mot slutten men klarte ikke å utligne.

Seier og tre poeng førte Orkla opp i ryggen på Verdal som nok mistet muligheten til opprykk etter søndagens kamp. Opprykket ser nå ut til å stå mellom Stjørdals-Blink og Tiller. Sjørdalingene håper nok på hjemmeseier når Orkla tar imot Tiller på Orkdalsbanken stadion søndag 6. oktober kl 17.00.

Møt opp og se Orkla spille flott angrepsfotball! Med tilsvarende angrepsspill og litt tryggere forsvarspill skal Tiller få en vanskelig kamp neste søndag.

Resultater og tabell for Orkla FK i 3. divisjon ser dere her.