Avdelinger > FOTBALL > Velkommen til Orkdal IL fotball!

Velkommen til Orkdal IL fotball!

28.04.2022

Orkdal Idrettslag er et fleridrettslag som består av Hovedlaget og underavdelingene handball, fotball, ski og trim/friidrett. Alle avdelinger gir et bredt tilbud til de fleste aldersgrupper, og det aller meste tilrettelegges gjennom frivillig innsats og dugnadsarbeid.

Fotballavdelingen
Orkdal IL fotball er en breddeklubb, med et sportslig tilbud til jenter og gutter i alderen 6-12 år som ønsker å spille fotball. I tillegg skal klubben tilrettelegge for aktivitet og tilbud til de som har talent, og ønsker å utvikle seg som fotballspiller i klubben. Vi har en klar politikk på at vi deler gutter og jenter på et tidlig tidspunkt. Hvis det er praktisk mulig, deles gruppen allerede fra klassen miniputt 7-8 år. Dette er noe vi har praktisert de siste par sesongene, og som vi har gode erfaringer med. Det kan være rom for å finne andre løsninger på å organisere en årgang i barnefotballen, så fremt dette skjer i overensstemmelse med miniputtleder og sportslig leder Orkdal IL.

Kjøp av fotballutstyr
Orkdal IL har utstyrsavtale med Sport 1 på Amfi senteret på Orkanger. Her vil ungene få mellom 20 - 30 % i rabatt på fotballrelatert utstyr.

Trenere/lagledere
For å gi ungene et fornuftig og godt tilbud, er Orkdal Idrettslag avhengig av foreldre som stiller opp. Mange små fotballspillere krever mange voksne for å styre aktiviteten. Som trener/lagleder for et lag er du kontaktpunktet mellom klubb og foreldregruppe. Orkdal IL setter pris på foreldre som ønsker å stille opp rundt lagene til ungene. Vi støtter derfor trenere/lagledere med inntil 350 kroner, ved kjøp av treningsklær med profilering av idrettslaget. Disse fås kjøpt ved Sport 1 på Amfi senteret. Pengene vil dere få refundert ved levering av kvittering til oss. I tillegg ønsker vi å utdanne våre trenere. Dere vil få tilbud om å delta på f. eks NFF C-lisens kurs, som er et trenerkurs bestående av 4 moduler som er tilpasset den aldersgruppen du er trener for.

Treningsavgift
Å drive et idrettslag er dyrt. Vi skal sørge for at ungene har baner, fotballmål, baller, drakter osv. Dette er grunnen til at ungene kreves for treningsavgift. Treningsavgiften er differensiert etter alder, der de yngste spillerne vil få en faktura på 600 kroner pr år. Faktura vil bli delt ut etter at sesongen har kommet litt i gang. Dette betyr at alle får muligheten til å prøve fotball en stund fremover gratis, for å finne ut om ungene ønsker å fortsette. Fra 10 år øker treningsavgiften til 1100 kroner pr år.

Kjøkkenvakter og inntektsbringende arbeid
Inntektsbringende arbeid trappes opp etter hvert som ungene blir eldre. Fra ungene er 6 år vil dere bli bedt om å bidra på inntektsbringende arbeid på høsten. Fra ungene er 7 år vil dere bli bedt om å bidra med 2 kjøkkenvakter pr sesong, samt bidra på inntekstbringende arbeid på vår og høstsesong.

Dugnader
Orkdal IL gjennomfører i løpet av sesongen et par dugnader. Disse er frivillige og blir annonsert på nettsiden til idrettslaget www.orkdal-il.no Vi prøver å få flest mulige til å møte opp ved å skape en sosial ramme rundt dugnadene, med blant annet servering til både store og små.

Medlemskap i Orkdal IL / Forsikring
Gjennom Norges Idrettsforbund har idrettslaget forsikringsordninger som vil kunne tre inn ved eventuelle skader i forbindelse med utøvelse av idrett. Vilkårene er at du er medlem av et idrettslag tilknyttet NIF. Skulle uhellet være ute og skade oppstå, vil forsikringsordningene kun være gjeldende for de som er registrert som medlem av et idrettslag. Uten medlemskap vil ikke forsikringsordningene være gyldige. For Orkdal IL er det derfor viktig at alle som deltar i organisert aktivitet i lagets navn er medlemmer av et idrettslag. Det sikrer den enkelte utøver og gjør det tryggere både for utøver og for laget. Ønsker du derimot å stå som medlem av et annet idrettslag dekkes du av samme forsikring, men gi oss beskjed så vi vet at alle våre utøvere er forsikret.

Vi håper du finner glede og nytte i å delta i den aktiviteten idrettslaget tilbyr deg. Vi vil svært gjerne ha deg som medlem og håper at du ser de fordeler et medlemskap gir. Medlemskontingenten er f.t. Kr. 100,00 pr. år for barn og Kr. 200,00 pr. år for voksne. At du blir medlem er viktig for laget. Ditt medlemskap er med på å styrke idrettslaget. Vi anmoder om at du går inn på fanen «Bli medlem», og registrerer ditt medlemskap der. Skulle portalen ikke virke ber vi om at du informerer lederne i Fotballavdelinga om at du ønsker å stå som medlem i Orkdal IL, så vil innmelding blir ordnet. Medlemskontingenten innkreves av Hovedlaget, og gjelder for hele idrettslaget. Etter at du er innmeldt vil du få tilsendt velkomstbrev og innbetalingsblankett. Med et medlemskap kan du delta i alle de aktiviteter som laget tilbyr. Vi ønsker deg hjertelig velkommen som medlem og ser fram til å motta din innmelding. Ikke nøl med å ta kontakt hvis dere har spørsmål. Kontaktliste finnes på nettsiden vår.

Med vennlig hilsen Orkdal Idrettslag, Fotballavd

Orkdalscupen 3

Relaterte saker:

17.07.2023
Orkla Tine Fotballskole 2023
Orkdal IL fotball sin samarbeidspartner Orkla Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole.

Les mer…

24.05.2023
Kjøp boka om oppblomstringen av av kvinnefotballen i gamle Sør-Trøndelag
Damenes Pokal er et omfattende dokument om kvinnefotballens oppblomstring...

Les mer…

15.04.2023
Endelig ruller fotballen igjen på Orkla Sparebank stadion
Fotballsesongen 2023 er i gang på Orkdalsbanken stadion.

Les mer…

20.04.2022
Fotballsesongen i gang på Orkla Sparebank stadion
Våren og varmen kom plutselig i løpet av påska.

Les mer…

11.04.2022
OIL med da Nils Arne ble hedret
Søndag ble Nils Arne Eggen hyllet på Lerkendal, da...

Les mer…

27.04.2021
Orkdal IL med kleskolleksjon fra Umbro
Orkdal Idrettslag har avtale med Umbro om kleskolleksjon.

Les mer…

Vil du være med og støtte oss?

 

Grasrot Plakat Helside

Orkdal I.L. Ski selger Ullmax.
Handle og støtt oss nå!

 

ullmax logo new hvit

Våre hovedsamarbeidspartnere