Orkdal IL > Arkiv > NM Junior 2019 > Premieutdeling/Seremoni

Premieutdeling/Seremoni

Info om premieutdeling/ seremonier under NC og Junior NM:

Premieutdeling foregår etter NSSF sine føringer for nasjonale arrangement. Dvs. 1/3 premiering ut fra antall påmeldte i hver klasse. Deltakerpremie legges i lagsposen den ene dagen.

Junior NM:

Blomsterseremoni for pallplasseringer gjennomføres både fredag og lørdag etter at hver klasse er ferdige med sine distanser. Denne seremonien holdes utenfor «Knykstuggu».

Premieutdeling for rennene på fredag og lørdag holdes i Sondrehallen på Orkdal videregående skole på lørdag 16. mars kl 1800 – 2000.

Orkdal videregående skole ligger på Evjen- midt i mellom Fannrem og Orkanger. Følg skilt til Orkdal videregående skole. God plass til parkering. Se kjørerute fra Knyken.

Det vil også være mulighet for dusjing og matservering på Orkdal videregående skole. Det er en fin kantine med grei plass.

Meny: Soddsuppe – laktose- og glutenfri. Det er ingen bestilling på dette, så blir det tomt så blir det tomt. Det blir laget rikelig med mat.

Pris: 150 kr/ porsjon inkl. påfyll av suppe og inkl. kaffe. I tillegg kan man kjøpe seg et kakestykke dersom man ønsker det. Det vil også være mulighet for å kjøpe wraps e.l. Drikke kan man også kjøpe. Det er Orkdal vgs. sin kantine som kommer med dette tilbudet for NM deltakere.

Det vil blir klargjort mat-salg fra kl.1500 lørdag 16. mars. Skolen vil være åpen for dusjing fra kl.1400. Premieutdeling vil avholdes på samme plass kl. 1800.

Vi tror at dette kan være et godt tilbud- spesielt for utøvere og støtteapparat som bor litt utenfor Orkdalen – da slipper man så mye fram og tilbake.

Velkommen

Ta kontakt med Morten Slupphaug dersom det er spørsmål. Tlf: 45 02 72 11 eller mail morsl@trondelagfylke.no.

Stafetter søndag:

Premieutdeling utenfor Knykstuggu (dersom været tillater det) etter hvert som de ulike klassene er ferdige.

Senior:

Premieutdeling i «Knykstuggu» begge dager, ca. 30 min etter at siste løper er kommet i mål.

Vil du være med og støtte oss?

 

Grasrot Plakat Helside

Orkdal I.L. Ski selger Ullmax.
Handle og støtt oss nå!

 

ullmax logo new hvit

Våre hovedsamarbeidspartnere