Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Knykenfolket » Kjell Fandrem fra Knykenfolket er årets ildsjel i Orkdal

24.09.2017

Kjell Fandrem 010917 02

Kjell Fandrem fra Knykenfolket er årets ildsjel i Orkdal

Orkdal idrettsråd har valgt Kjell Fandrem fra Orkdal Idrettslag og Knykenfolket som årets ildsjel i Orkdal. Kjell mottar hedersprisen når idretten feirer seg selv og sine frivillige, under Idrettens hederskveld på Royal Garden hotell 6. oktober.

Her kan du lese litt om Kjell Fandrem sitt bidrag for frivilligheten:

Kjell Fandrem har vært aktiv idrettsutøver i friidrett, orientering og langrenn. I snart 50 år har han vært en iherdig dugnadsmedarbeider i Orkdal Idrettslag, han er en del av Knykenfolket.

Kjell var medlem av Orkanger Idrettsforening i sin ungdom, han fikk da mange gode plasseringer i friidrett og orientering, bl.a. ble han kretsmester i terrengløp. I voksen alder flyttet han til Fannrem og bygde hus i nærheten av Knyken skisenter. Hans skiinteresse ble ikke mindre, Kjell fikk barn som arvet hans egenskaper i langrennsløypa. Det førte til et sterkt engasjement som tilrettelegger, løypekjører og funksjonær. Kjell er fortsatt meget aktiv i Knyken skisenter, han passer på alt grøntareal og sørger for at anlegget er i god stand til en hver tid. I tillegg til dugnadsaktiviteter for Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter, er han en kunstner med tre. Kjell har laget mange fine gjenstander, bl.a. premier for mange arrangement, det er populære og ettertraktede premier. Han har i tillegg vært en av Knykenfolkets dugnadsarbeidere under oppføringen av Thamspaviljongen.

Orkdal Idrettslag gratulerer Kjell med velfortjent heder for fantastisk innsats gjennom veldig mange år. Vi er veldig glade for å ha deg i idrettslaget og blant Knykenfolket!

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo