Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Knykenfolket

Knykenfolket


10.05.2017

Knykenfolket forbereder sommersesongen

De legger ned flere titalls årsverk i Knyken skisenter hvert år. Knykenfolket er dugnadsgjengen som hver dag gjennom hele året legger til rette for at barn, unge, voksne og eldre skal få et godt friluftstilbud i det flotte helårsanlegget.

Les mer…


31.01.2017

Takk for en fantastisk dugnadsinnsats!

Juniorlandskampen i hopp, kombinert og langrenn er over. I tillegg ble det avviklet KM i langrenn på lørdag. Det ble ei konkurransehelg av de sjeldne i Knyken skisenter. USAs landslag kom til Orkdal allerede mandag den 23. januar, resten kom i tur og orden i løpet av uka.

Les mer…


11.08.2016

Knykenfolket bygde ballbinge på Orkanger

På mandag er der skolestart for elevene i Orkdalsskolen. Orkanger ungdomsskole jobber for å utvikle sitt uteområde. Rektor Stig Rune Oddli hadde et ønske om at ballbingen ved skolen skulle stå klar til elevene kommer. Derfor kontaktet han Knykenfolket.

Les mer…


01.06.2016

Flyktninger jobber med Knykenfolket

Knykenfolket jobber gjennom hele året på dugnad for å utvikle og drifte Knyken skisenter. Knyken skisenter har siden 2010 blitt utviklet til et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Vi ser nå at anlegget har et veldig stort potensial også for andre andre besøk og aktiviteter.

Les mer…


15.05.2016

Knykenfolket hjalp bofellesskap med gapahuk

Denne uken var det åpning av ny gapahuk til brukerne ved Rundhaugen Bofellesskap på Orkanger. Knykenfolket har bidratt med å bygge gapahuken. Knykenfolket var selvfølgelig tilstede på åpningen av uteområdet og den nye flotte gapahuken(bilder: Ola Marius Rise, Avisa ST).Knykenfolket, Orkdal Sanitetsforening, Sondrefondet, Coop Extra Bygg og Tangvik Transport har...

Les mer…


04.05.2016

En innsats for andre

Elever fra tiendeklasse på Grøtte ungdomsskole var i Knyken onsdag. De er med i prosjektet "En innsats for andre". Grøtte-elevene ønsket å gjøre stas på Knykenfolket i sin oppgave. De hadde bakt kaker, og de kom til Knyken for å fortelle om prosjektet og være sammen med Knykenfolket under onsdagslunsjen. I tillegg til kaker...

Les mer…


07.03.2016

En takk til de frivillige etter Veteran-VM

Veteran-VM i hopp og kombinert for veteraner er over. Det har vært en fantastisk uke i Knyken skisenter der utøvere fra 10 nasjoner har konkurrert i det flotte skianlegget. Magne Fossbakk vil på vegne av Orkdal Idrettslag og arrangementskomitèen takke alle de frivillige som har lagt ned tusenvis av arbeidstimer...

Les mer…


09.02.2016

Knykenfolket i Granåsen under World Cup

Denne uka er det verdenscup hopp og kombinert i Granåsen. Gjennom flere år har Knykenfolket brukt å bidra under arrangementet. Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter har et godt forhold til Sør-Trøndelag Skikrets og til Granåsen. Å bidra under verdenscuprennene er derfor en stor glede for Knykenfolket.

Les mer…


05.01.2016

Knykenfolket produserer snø døgnet rundt

Førjulsvinteren ble snøfattig og varm. Den første uka i januar har bydd på null nedbør, men stabile kuldegrader. Disse kuldegradene har Knykenfolket brukt til å produsere snø døgnet rundt.Vinterens største arrangement i Knyken skisenter er Veteran-VM i hopp og kombinert. Mesterskapet skal arrangeres i perioden 2.-5. mars.

Les mer…


27.09.2015

Knykendamer på matfestival

Knykendamene bakte og solgte "sjeblakaker", og de kokte mølsgraut. Fortjenesten går i sin helhet til skiavdelinga i Orkdal idrettslag. Vi i idrettslaget er stolte over å ha sånne damer i laget!Vi takker OTI-senteret som arrangerer en slik dag med fokus på lokal og kortreist mat.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo