Kvalitetsklubb

 

 

Ullmax Best i test

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » ALPIN

ALPIN

Orkdal Idrettslag driver alpinanlegget i Knyken skisenter. Anlegget drives 100% med frivillig arbeid. Knykenfolket og løypekjørerne i Knyken preparerer alpinbakkene på dag- og kveldstid. Heis og lys vedlikeholdes også av Knykenfolket. På dugnader i Knyken bidrar alpinutvalget med rydding og videreutvikling av alpinbakkene. Over 50 frivillige stiller som alpinvakter i løpet av vintersesongen.

Parkering i Knyken

Oversikt over åpningstider/priser i alpinanlegget

Heisen i barneskitrekket er åpen samme dager som alpinanlegget. Åpningstider for barneskitrekket er mandag-torsdag 17.30-20.00 og lørdag-søndag 11.00-16.00.


Informasjon til alpinvakter - her ser dere vaktlister for alpinanlegget.

Informasjon til kjøkkenvakter - her kommer oversikten
(vi gjør oppmerksom på at dette er den opprinnelige vaktlista, og at ikke alle endringer oppdateres)

 

 

 


16.01.2017

Rekordstor interesse for alpinåpning

Alpinanlegget i Knyken skisenter åpnet mandag kveld, til stor glede for veldig mange unge og voksne alpinister. Aldri har interessen for alpinåpningen i Knyken vært så stor. Snøen som har kommet den siste tida har virkelig vært kjærkommen.

Les mer…


15.01.2017

Alpinanlegget åpner i Knyken

Alpinanlegget i Knyken skisenter åpner mandag 16. januar. Det har kommet bra med snø, og vi håper på en god alpinsesong. Informasjon om åpningstider og priser ser dere her.

Les mer…


16.03.2016

Alpinanlegg og barneskitrekk stengt

Alpinanlegget i Knyken skisenter har vært åpent siden 2. februar. Mildvær og regn den siste tiden har tæret hardt på snøen. Det er nå flere områder som er uten snø. Alpinanlegget må derfor stenges. Det dårlige været inviterer også i liten grad til aktivitet i skileikområdet. Barneskitrekket stenges fra lørdag 19. mars.

Les mer…


04.02.2016

Mye folk i alpinanlegget!

Alpinanlegget i Knyken åpnet igjen tirsdag. Denne uka har det snødd jevnt i flere dager. Det gir håp om at anlegget kan være åpent en god stund framover! Dette gleder mange ivrige alpinister i hele regionen.

Les mer…


11.01.2016

Vaktliste alpinanlegg Knyken

Vi venter fortsatt på snø som kan gi åpning av alpinanlegget i Knyken skisenter. Alpinanlegget krever mye natursnø før det kan åpne. Mange har fått med seg at Orkdal Idrettslag nå produserer snø i Knyken. I forhold til de mengdene som trengs i et alpinanlegg har ikke idrettslaget og Knykenfolket...

Les mer…


11.03.2015

80 barn på skileikavslutning

Rundt 80 barn deltok da skileiksesongen ble avsluttet i Knyken onsdag kveld. Det har vært en vinter med lite snø, men likevel har vi klart å gjennomføre fire kvelder med skileik. Avslutningskvelden onsdag ble berget av et snøfall mandag, og en iherdig innsats av Knykenfolket.

Les mer…


10.03.2015

Avslutning på årets skileik

Onsdag er det klart for avslutning på årets skileik i Knyken. Snøfallet som kom mandag gjør at det tross mildvær kan bli en fin kveld. Skileiken starter klokka 17.30. Etter skileiken er det premieutdeling i Knykstuggu for alle som har vært med!Vi ønsker velkommen til skileik i Knyken!

Les mer…


06.03.2015

Barneskitrekket stengt

Både alpinbakken og barneskitrekket i Knyken er nå stengt. Vi trenger mer snø før vi igjen kan åpne. Det trengs mer snø i alpinanlegget enn i barneskitrekket, og vi håper fortsatt på flere alpindager i Knyken denne sesongen.

Les mer…


15.02.2015

Åpent barneskitrekk i vinterferien

For noen uker siden hadde vi håp om aktivitet i alle deler av Knyken skisenter i vinterferien. Det kraftige mildværet og regnet vi har hatt den siste tida har satt en stopper for det. Likevel håper vi på aktivitet i Knyken den kommende uka.

Les mer…


18.01.2015

Vintersøndag i Knyken

Fint vintervær lokket mange ut på tur i Knyken skisenter søndag. Vi er et godt stykke ut i januar, og vintersola har begynt å vise seg fram!Skileikområdet er fullt av familier som er på tur i Knyken.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

Orkdal Sparebank Gronn liten

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

eika

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB