Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKENLEKENE

Orkdal Idrettslag arrangerer hver høst Knykenlekene. Under Knykenlekene arrangeres det renn på sommerføre i disiplinene hopp, kombinert, langrenn og skiskyting.

Den 6. utgaven av Knykenlekene gikk av stabelen i Knyken skisenter 10.september 2017. Det ble konkurrert i hopp, kombinert, skiskyting og langrenn.

Resultater for alle grener finner du her.

Bilder fra arrangementet finner du i eget fotoalbum her.

ARRANGEMENTET I 2018 GÅR AV STABELEN 1. SEPTEMBER. DET ARRANGERES KUN LANGRENN OG SKISKYTING. 

Skiskyting- sprint:
Innskyting fra kl 0900 – 1000, SKIVEFORDELING INNSKYTIING.
Første start ca kl 1015. 

Startliste skiskyting oppdatert

Langrenn:

Distanserenn i fristil - fellesstart klassevis
Første start kl 1300

Startliste langrenn oppdatert

Følgende klasser/distanser:

Gutter/jenter 13-14 år:               2,5 km fellesstart (1 x 2,5 kilometer)

Gutter/jenter 15-16 år:               4 km fellesstart (2,5 + 1,5 kilometer)

Kvinner 17-18 år:                          5 km fellesstart (2,5 + 2,5 kilometer)

Menn 17-18 år:                             5 km fellesstart (2,5 + 2,5 kilometer)

Kvinner 19-20 år:                          8 km fellesstart (2,5 +1,5 kilometer x 2)

Menn 19-20 år:                             12 km fellesstart (2,5 +1,5 kilometer x 3)

Kvinner senior:                               8 km fellesstart (2,5 +1,5 kilometer x 2)

Menn senior:                                  12 km fellesstart (2,5 + 1,5 kilometer x 3)

Påmelding
Skiskyting på EQtiming fram til 29.08.18. Langrenn på Min idrett https://www.skiforbundet.no/sor-trondelag/terminliste/arrangement/?eid=321582 fram til 29,08,18. Etteranmelding godtas mot dobbel startkontingent. Ved etteranmelding/endringer kontakt Bernt Tungen på pamelding@orkdal-il.no eller tlf  90 60 44 17.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen


Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


13.09.2014

Fin lørdag under Knykenlekene 2014

Knykenlekene 2014 startet lørdag med individuell konkurranse for skihopperne og kombinertløperne i hoppanlegget. På stadion var skiskytterne først ute i løypa. Deretter gikk langrennsløperne sin klassiske distanse før kombinertutøverne avsluttet dagen med sin langrennsdel.Resultater for lørdagens konkurranser i hopp, kombinert, langrenn og skiskyting er lagt ut på resultatsiden.

Les mer…


11.08.2013

Langrenn og laghopp avsluttet Sommerlekene

Søndag var siste dag av Sommerlekene 2013. Langrenn fristil og laghopp stod på programmet. På bommen sitter lørdagens kombinertvinner Leif Torbjørn Næsvold som hoppet på Buskerud sitt lag i finale hopptreff. Buskerud fikk til slutt en femteplass i konkurransen.Bilder fra søndagens Sommerleker ser dere i vårt fotoalbum.Resultater fra alle øvelser...

Les mer…


10.08.2013

Alle grener på dag to av Sommerlekene 2013

På dag to av Sommerlekene 2013 konkurreres det i skiskyting, langrenn, hopp og kombinert. Nede på stadion var skiskytterne først i aksjon. I hoppbakken startet de yngste rekruttene. På bildet over ser dere Mari Muan fra Meldal skyte en av sine stående skytinger på normalprogrammet.

Les mer…


09.08.2013

Langrenn og skiskyting på første dag av Sommerlekene

Fredag startet Sommerlekene 2013 med øvelser i langrenn og skiskyting. I hoppanlegget var det trening foran helgas konkurranser. På bildet over står finaleheatet for jenter/kvinner på langrennssprinten.Resultater fra langrenn og skiskyting ser dere på resultatsiden.Bilder fra fredagens konkurranser i langrenn/skiskyting og fredagens hopptrening ser dere i vårt fotoalbum.Her går finaleheatet...

Les mer…


08.08.2013

Sommerlekene 2013

Orkdal Idrettslag inviterer til Sommerlekene i Knyken skisenter 9. -11. august 2013. Under Sommerlekene arrangeres det renn for ungdom i disiplinene langrenn, kombinert, hopp og skiskyting.Informasjon om Sommerlekene 2013 i Knyken ser dere i toppmenyen.Program for de ulike øvelsene under Sommerlekene i Knyken 9.-11.august ser dere her.

Les mer…


02.09.2012

Laghopp og langrenn på siste dag av Sommerlekene

Sommerlekene 2012 ble avsluttet med kretsvise lag i hopp og langrenn i fristil. I løpet av natta og morgenen kom det mye regn i Knyken og i motsetning til lørdagen var det søndag mer enn nok vann i hoppanlegget.Bilder fra Sommerlekene i Knyken lørdag ser dere i vårt Fotoalbum.

Les mer…


01.09.2012

Stor lørdag i Knyken

Lørdag var dag to av Sommerlekene 2012. Samme dag var det offisiell åpning av Nye Knyken skisenter. Bilder fra Sommerlekene i Knyken lørdag ser dere i vårt Fotoalbum. Resultater fra lørdagens konkurranser ser dere på Sommerlekenes resultatside. Dere kommer direkte til siden ved å trykke her.

Les mer…


31.08.2012

Ordfører Lysholm hilser Sommerlekene

"Orkdal er stolt av å være Industrikommune nr 1, men vi er sannelig stolte av å kunne kalle oss Idrettskommune også," sier Orkdals ordfører Gunnar Hoff Lysholm i en hillsen til OILs Sommerlekene 2012.

Les mer…


31.08.2012

Sommerlekene 2012 i gang

Fredag startet de første Sommerleken i Nye Knyken skisenter. På øvelsesprogrammet stod langrennssprint og skiskyttersprint for aldersgruppene 15 og 16 år. Langrennsløperne gikk først prolog på en kilometer og deretter finale. Skiskytterjentene gikk 4 kilometer mens gutta gikk 5 kilometer.

Les mer…


23.08.2012

Startlister for alle grener

Fristen for etteranmelding til Sommerlekene 2012 gikk ut 25. august kl 23.59. Påmeldingen er avsluttet og startlistene er nå trukket. Listene ligger på Sommerlekenes sider under fanen Startlister.   Et fellesprogram for alle grener kan lastes ned i pdf ved å trykke her. Programmene for hver gren finner dere på denne siden.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB