Orkdalscup 2018

 

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Knykenfolket

Knykenfolket


06.06.2018

Bygger kjøkken og servicebygg på dugnad

Knykenfolket har helt siden oppstarten av prosjektet Nye Knyken skisenter i 2010 blitt et begrep, både lokalt i Orkdal og nasjonalt gjennom Ildsjelprisen i 2014. Gjennom snart 10 år har de frivillige i Knyken skapt et bedre aktivitetstilbud for barn, unge og voksne, og de har skapt verdier for flere...

Les mer…


25.12.2017

En oppmerksomhet til en virkelig ildsjel

Ansgar Selstø er selve bildet på frivilligheten i Orkdal Idrettslag. Tidligere i desember fikk Ansgar Avisa ST sitt julekrus som en takk for alt som Ansgar bidrar med i lokalsamfunnet. Ansgar Selstø har gjennom flere tiår vært en fantastisk bidragsyter i Knyken og Knykmarka.

Les mer…


22.12.2017

Knykenfolket med nytt bidrag på Orkanger

Sist helg ble den nye flotte scenen ved Orkanger torg offisielt åpnet. Scenen er blant andre bygget av flinke folk fra Knyken. Knykenfolket var delaktig i prosjektet sammen med arkitektstudenter fra NTNU.Det har blitt en fin tilvekst på Orkanger Torg som vi i Orkdal Idrettslag kan være stolte av å være...

Les mer…


24.09.2017

Kjell Fandrem fra Knykenfolket er årets ildsjel i Orkdal

Orkdal idrettsråd har valgt Kjell Fandrem fra Orkdal Idrettslag og Knykenfolket som årets ildsjel i Orkdal. Kjell mottar hedersprisen når idretten feirer seg selv og sine frivillige, under Idrettens hederskveld på Royal Garden hotell 6. oktober.

Les mer…


10.05.2017

Knykenfolket forbereder sommersesongen

De legger ned flere titalls årsverk i Knyken skisenter hvert år. Knykenfolket er dugnadsgjengen som hver dag gjennom hele året legger til rette for at barn, unge, voksne og eldre skal få et godt friluftstilbud i det flotte helårsanlegget.

Les mer…


31.01.2017

Takk for en fantastisk dugnadsinnsats!

Juniorlandskampen i hopp, kombinert og langrenn er over. I tillegg ble det avviklet KM i langrenn på lørdag. Det ble ei konkurransehelg av de sjeldne i Knyken skisenter. USAs landslag kom til Orkdal allerede mandag den 23. januar, resten kom i tur og orden i løpet av uka.

Les mer…


11.08.2016

Knykenfolket bygde ballbinge på Orkanger

På mandag er der skolestart for elevene i Orkdalsskolen. Orkanger ungdomsskole jobber for å utvikle sitt uteområde. Rektor Stig Rune Oddli hadde et ønske om at ballbingen ved skolen skulle stå klar til elevene kommer. Derfor kontaktet han Knykenfolket.

Les mer…


01.06.2016

Flyktninger jobber med Knykenfolket

Knykenfolket jobber gjennom hele året på dugnad for å utvikle og drifte Knyken skisenter. Knyken skisenter har siden 2010 blitt utviklet til et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Vi ser nå at anlegget har et veldig stort potensial også for andre andre besøk og aktiviteter.

Les mer…


15.05.2016

Knykenfolket hjalp bofellesskap med gapahuk

Denne uken var det åpning av ny gapahuk til brukerne ved Rundhaugen Bofellesskap på Orkanger. Knykenfolket har bidratt med å bygge gapahuken. Knykenfolket var selvfølgelig tilstede på åpningen av uteområdet og den nye flotte gapahuken(bilder: Ola Marius Rise, Avisa ST).Knykenfolket, Orkdal Sanitetsforening, Sondrefondet, Coop Extra Bygg og Tangvik Transport har...

Les mer…


04.05.2016

En innsats for andre

Elever fra tiendeklasse på Grøtte ungdomsskole var i Knyken onsdag. De er med i prosjektet "En innsats for andre". Grøtte-elevene ønsket å gjøre stas på Knykenfolket i sin oppgave. De hadde bakt kaker, og de kom til Knyken for å fortelle om prosjektet og være sammen med Knykenfolket under onsdagslunsjen. I tillegg til kaker...

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB