Kvalitetsklubb

 

 

Ullmax Best i test

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


09.10.2017

Vakkert i Knyken på høsten

Trøndelag kan være vakkert også på høsten. I Knyken skisenter er det flotte høstdager, og vi anbefaler alle å ta en tur til Knyken og Knykmarka.Tiden etter høstferien og et stykke ut i november er hvert år en mellomsesong i Knyken.

Les mer…


25.09.2017

Orientering på fantastiske høstdager!

I helga arrangerte Orkanger IF og Byåsen IL store orienteringskonkurranser i Orkdal. Fredag var det Norgescup sprint for junior og senior i Idrettsparken. Lørdag og søndag flyttet orienteringsgjengen seg til Knyken og Knykmarka.Lørdag ble Norgescupfinale mellomdistanse og O-idol arrangert i Knyken skisenter.

Les mer…


13.09.2017

Orkanger IF med nytt stort arrangement i Knyken

I 2015 arrangerte Orkanger Idrettsforening og Byåsen IL Midtnorsk mesterskap i orientering, med to konkurransedager i Knyken skisenter. 22. til 24. september er det klart for nye store orienteringsarrangement i Orkdal.

Les mer…


10.09.2017

Knykenlekene 2017 er historie

Den sjette utgaven av Knykenlekene gikk av stabelen i Knyken skisenter 10.september 2017. Det ble konkurrert i hopp, kombinert, skiskyting og langrenn. 

Les mer…


01.09.2017

Orkdal IL skal arrangere NM hopp for damer

Siden utbyggingen av Knyken skisenter startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter og Veteran-VM i hopp/kombinert. Toppidrettsveka med verdenseliten i langrenn har besøkt Knyken skisenter tre ganger.

Les mer…


19.08.2017

Mye skjer i Knyken denne høsten

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


04.06.2017

Hele Norge bruker Knyken skisenter

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken skisenter 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


23.05.2017

Mer enn gull fra Knyken skisenter

Mandag var det premiere på den andre sesongen av TV 2 sin serie Mer enn gull. Mer enn gull er idrettens svar på Hver gang vi møtes, hvor seks idrettsutøvere prøver seg på hverandres idretter, og de gjennom et utvalg av bilder fra sine liv deler på personlige historier.

Les mer…


22.05.2017

Starter rulleskisesongen i Knyken

Snøen på asfalten i Knyken er borte. Knykenfolket har ryddet trasèen for kvister og annet nedfall. Det betyr at rulleskisesongen i Knyken er i gang.Kunstsnø og asfalt gjør at snøen varer lenge utover våren i Knyken.

Les mer…


04.05.2017

Våren kommer til Knyken skisenter

Det så lenge ut til å blir en tidlig vår i Knyken skisenter. Et ganske kraftig snøfall etter påska forlenget vinteren noe, og det er derfor en god del snø i Knyken. Tradisjonelt sett bruker sommersesongen å være i gang rundt nasjonaldagen 17. mai.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

Orkdal Sparebank Gronn liten

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

eika

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB