Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


09.06.2019

Landslagsutøvere trener i Knyken skisenter

Sommersesongen er godt i gang i Knyken skisenter. Det har blitt en årlig tradisjon at kombinertlandslaget legger sommertrening til Orkdal. Denne uka var Magnus Krog, Espen Bjørstad og Jørgen Graabak i Knyken.De norske kombinertløperne har de siste årene blitt godt kjent med dugnadsgjengen i Knykenmiljøet.

Les mer…


02.06.2019

Knyken for alle fylte Knykstuggu for 7. gang

Den sjuende utgaven av Knyken for alle - dagen ble arrangert i Knyken skisenter denne uken. Knyken for alle - dagen er en dag for seniorer i Knyken. De siste årene har nærmere 200 personer tatt turen til skianlegget.

Les mer…


02.05.2019

Snart sommerføre i Knyken skisenter

Vi er i innledningen av mai, og sommersesongen nærmer seg i Knyken skisenter. Etter en variabel vinter begynner snøen å komme helt bort i anlegget. Det som er igjen ligger i skyggepartiene. I tillegg ser vi snøflekker på steder der det har blitt kjørt utover kunstsnø.

Les mer…


21.04.2019

WOX Trøndelag 2019 til Knyken skisenter

WOX Trøndelag 2019 kommer til Knyken skisenter 21. september. WOX Trøndelag er et 10 km langt terrenghinderløp i områdene i og rundt Knyken skisenter. Her finner du 40 + utfordrende hinder som alle får fram den ekte krigeren i deg.WOX Trøndelag 2019 arrangeres av WOX Norge. WOX Norge (Warrior Obstacle eXtreme) er en av Norges...

Les mer…


11.04.2019

Nattkulde holder på snøen i Knyken

Vinteren 2019 har vært varierende med tanke på skiforhold. Vi husker den flotte fjorårsvinteren med stabile skiforhold fra før jul til over påske. Alpinanlegget holdt åpent fram til 1. april, og i langrennsløypene ble det en lang sesong. I år har vinteren bydd på lite snø, og en god del mildvær.

Les mer…


11.04.2019

Lokaler til leie i Knyken skisenter

Knyken skisenter har siden 2010 blitt utviklet til et at Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. I løpet av de siste ti årene har også bygningsmassen i Knyken blitt større, og vi har etter hvert fått mange lokaler som kan brukes til møter, sosiale treff, bursdager, konfirmasjoner, bryllup og andre sammenkomster.Knykstuggu...

Les mer…


25.03.2019

Over hundre barn på skifestival i Knyken

Barnas Skifestival ble arrangert i Knyken skisenter søndag. Dette er femte gangen en slik skifestival blir arrangert i Knyken. Barnas Skifestival er et samarbeid mellom Orkdal Idrettslag, Orkland Energi, Orkla Sparebank og Avisa Sør-Trøndelag(bilder: Kajsa Selnes).Barnas Skifestival er en familiedag i Knyken, med bruk av alpinanlegg, hoppbakker, skileikområde med gapahuker...

Les mer…


13.03.2019

VELKOMMEN TIL JR. NM.

Stadion er nesten ferdig rigget. Utstyr, gjester og løpere er i ferd med å komme på plass. Et fint lag med nysnø gir fine vinterlige forhold i løypene. Hjertlig velkommen til alle! Vi gleder oss til å tilbringe 4 dager sammen med dere i Knyken.

Les mer…


04.03.2019

Statusrapport fra Knyken 10 dager før det braker løs.

Etter en lengre mildværsperiode er nå vinteren tilbake i Knyken. Iløpet av helga er det kommet ca. 10 cm snø. Den var våt, og festet seg nokså godt til issålen som var der fra før. Tatt i betrakning mildværsperioden, er det nå etter forholdene fine løyper i Knyken.

Les mer…


25.02.2019

Alpinanlegg og barneskitrekk stengt

Alpinanlegget og barneskitrekket i Knyken stenges fra mandag 25. februar. Det er mildvær og lite snø, og værmeldingene tyder ikke på snø de nærmeste dagene.Vi håper på kaldere vær og mer snø slik at anlegget kan åpne igjen i løpet av mars måned.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK