Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


15.09.2018

Bakstkurs som forarbeid til Orkdalsmessa

Planlegginga av årets Orkdalsmesse er godt i gang. Baksten fra Knyken er et svært populært innslag på Orkdalsmessa. Folk står i kø for å sikre seg en smak av de gode lefsene og mange følger interessert med på selve bakeprosessen.

Les mer…


30.06.2018

Knyken står fram som et helårsanlegg

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken skisenter 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


26.06.2018

4H med fylkesleir i Knyken

I helga vil Knyken skisenter bli fylt av aktivitet. Mellom 400 og 500 unge mellom 10 og 18 år kommer til skianlegget i Knyken når Fjellvåken 4H arrangerer fylkesleir(bilde: Avisa ST). Fylkesleiren får følger for annen aktivitet i Knyken denne helga.

Les mer…


03.06.2018

Kombinertgutta blant mange som trener i Knyken

Den siste uka har virkelig markert starten på sommersesongen i Knyken skisenter. Sist helg gikk Orklarittet på sykkel. Onsdag ble årets Knyken for alle - dag arrangert med 200 seniorer på besøk i anlegget. I helga har flere av verdens beste kombinertløpere vært i Knyken for å prøve treningsforholdene.

Les mer…


31.05.2018

Fullt hus under Knyken for alle 2018

Den sjette utgaven av Knyken for alle - dagen ble arrangert i Knyken skisenter onsdag. Knyken for alle - dagen er en dag for seniorer i Knyken. De siste årene har nærmere 200 personer tatt turen til skianlegget. Også i år kunne vi glede over ei full Knykstuggu og et vellykket arrangement.

Les mer…


19.05.2018

Knyken for alle - dagen 2018

Onsdag 30. mai klokka 12.00-15.30 er det klart for Knyken for alle-dagen 2018. Knyken for alle - dagen er en dag for seniorer i Knyken. De siste årene har nærmere 200 personer tatt turen til skianlegget. Påmelding for årets arrangement skjer på telefon 72 47 19 39(mellom 09.00-15.00).

Les mer…


12.05.2018

Vi gleder oss til sommersesongen 2018 i Knyken skisenter!

Vintersesongen 2018 vil bli husket som en av de beste i Knyken skisenter. Det har vært flotte skiforhold, og vi fikk til og med en flott skipåske i anlegget vårt. Nå ser vi fram mot at hele Knyken skisenter skal bli klart for sommersesongen.

Les mer…


15.04.2018

Mer enn gull tilbake i Knyken skisenter

I vår kan du følge med på den tredje sesongen av TV 2 sin serie Mer enn gull. Mer enn gull er idrettens svar på Hver gang vi møtes, hvor seks idrettsutøvere prøver seg på hverandres idretter, og de gjennom et utvalg av bilder fra sine liv deler personlige historier.

Les mer…


03.04.2018

Fra småbakka te Marikollen kommer til Knyken

Fredag 6. april kommer det idrettshistoriske arrangementet "Fra småbakka te Marikollen" til Knyken skisenter. Nils Arne Eggen skal åpne arrangementet i Knyken, mens Ole Magnar Morken bidrar med sitt kåseri som er preget av muntre historier som fulgte med hopplivet den gang dette var en folkesport. 

Les mer…


24.03.2018

Knyken skisenter åpent også første påskedag

Det har vært en fantastisk vinter for skiaktivitet i Knyken skisenter. Alpinanlegget og barneskitrekket har vært åpent siden første halvdel av januar. Nå starter påska, og dersom vi får nattkulde slik det er meldt vil det fortsatt være gode skiforhold i Knyken. Alpinanlegget i Knyken stenger for sesongen søndag 1. april.Åpningstider:Søndag 25.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB