Knyken priser

 

Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


20.02.2019

Du finner skiforhold i Knyken

Det er veldig begrenset med snø i Trøndelag, og ved innledningen til vinterferien måtte vi stenge den øvre heisen i alpinanlegget i Knyken. Den nedre heisen går hver dag denne uken, og dersom forholdene holder seg blir det åpent også i helga. I den nedre heisen er det bra forhold.

Les mer…


02.02.2019

Masse folk og god stemning i Knyken

Alpinanlegget i Knyken skisenter har vært åpent siden forrige helg. Skiforholdene er bra, selv om det er et klart ønske om er snø. Lørdag var det fullt av folk i anlegget, både i barneskitrekket og i alpinbakken.

Les mer…


29.01.2019

Åpen kiosk i Knykstuggu - flere frivillige er velkommen!

Knyken skisenter drives i all hovedsak ved hjelp av frivillig arbeid. Nå som alpinsesongen er i gang vil Knykstuggu være åpen for de som ønsker å varme seg på kalde vinterdager. I Knykstuggu er det også tilgang på toaletter. Det jobbes for å kunne ha åpen kiosk i Knykstuggu.

Les mer…


15.01.2019

Åpning av barneskitrekket i Knyken

Den siste uka har bydd på bra mengder med natursnø i Knyken skisenter. Det betyr at heisen i barneskitrekket kan åpne nå lørdag 19. januar. Vi trenger fortsatt mer snø før alpinanlegget kan åpne.Heisen i barneskitrekket er gratis for alle som besøker Knyken skisenter.

Les mer…


04.01.2019

Været setter en stopper for Superlørdag

Det blir ingen Superlørdag i Knyken skisenter 12. januar. Arrangementet er avlyst på grunn av de dårlige snøforholdene som er i Trøndelag for tida. Det er mildvær og regn som dominerer, og værutsiktene framover tyder også på mye bløt nedbør.

Les mer…


19.12.2018

Velkommen til Superlørdag i Knyken skisenter!

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til Superlørdag i Knyken skisenter 12. januar. Superlørdag er et samarbeid mellom NSF, STSK, NRK og Orkdal Idrettslag. NRK vil sende ca. 2,5 time fra Knyken skisenter denne lørdagen. Hovedfokus fra NRK vil være hopp og langrennscross.

Les mer…


12.12.2018

Bruker kalde dager til produksjon av snø

Det har vært en forsiktig start på vintersesongen i Trøndelag. Først litt ut i desember kom det første snøfallet. Nå har vi mest sannsynlig en god kuldeperiode foran oss. Den perioden vil Knykenfolket bruke til å produsere snø i Knyken skisenter.

Les mer…


04.12.2018

Den første snøen for sesongen i Knyken

Den første snøen i Knyken for vinteren falt i går og i dag. Vi er alle spente på hvordan værforholdene blir på førjulsvinteren. I Knyken skisenter er det fire webkamera. Et av kameraene er knyttet til værstasjonen som vi fikk satt opp vinteren 2014.

Les mer…


28.11.2018

Gode historier fra et langt skiløperliv

Det var godt med folk i Knykstuggu tirsdag da Oddvar Brå og Thor Gotaas besøkter Orkdal for å snakke om Oddvar Brå og hans historie som langrennsløper. Besøket ble til gjennom et samarbeid med Folkebiblioteket, og anledningen var utgivelsen av boken Oddvar Brå - et skiløperliv.Alle i Norge har hørt...

Les mer…


25.11.2018

Vi venter på skisesongen

Fjorårssesongen var fantastisk for alle som er glade i ski og langrenn. Fra tidlig desember til april var det stabilt og godt skiføre i Knyken skisenter. Nå nærmer vi oss adventstida, og foreløpig er det lite som minner om skisesong i anlegget vårt.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK