Junior NM 2019

 

Orkdalsmessa 2016

 

 

Live kamera knyken

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


13.10.2018

Førvinterdugnad med legging av snønett

Vintersesongen nærmer seg, og i Knyken ser vi fram mot fine dager og kvelder med hopping i det flott hoppanlegget vårt. Lørdag 20. oktober arrangeres det dugnad i anlegget.I hoppanlegget starter arbeidet klokka 10.00. Som tidligere år er hovedoppgaven å legge på snønett i hoppbakkene.

Les mer…


04.12.2018

Den første snøen for sesongen i Knyken

Den første snøen i Knyken for vinteren falt i går og i dag. Vi er alle spente på hvordan værforholdene blir på førjulsvinteren. I Knyken skisenter er det fire webkamera. Et av kameraene er knyttet til værstasjonen som vi fikk satt opp vinteren 2014.

Les mer…


25.11.2018

Vi venter på skisesongen

Fjorårssesongen var fantastisk for alle som er glade i ski og langrenn. Fra tidlig desember til april var det stabilt og godt skiføre i Knyken skisenter. Nå nærmer vi oss adventstida, og foreløpig er det lite som minner om skisesong i anlegget vårt.

Les mer…


03.11.2018

NRK med superlørdag fra Knyken skisenter

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


29.10.2018

Et skiløperliv - velkommen til foredrag i Knyken!

Tirsdag den 27. november kl. 12.00 kommer Oddvar Brå og Thor Gotaas til Knyken skisenter. De skal snakke om den nye boka om skilegenden Oddvar Brå. Det er et samarbeid mellom Orkdal Folkebibliotek og Orkdal Idrettslag.Oddvar Brå og Thor Gotaas - foredrag om et skiløperliv. Servering av kaffe og kaker.Tid: Tirsdag 27.

Les mer…


03.10.2018

Sommersesongen nærmer seg slutten

Høstfargene har tatt tak i Knyken skisenter. Ennå er det sommersesong i anlegget med hopping på plast og langrenn på rulleski. I løpet av oktober avsluttes sommersesongen. Før den tid besøker flere lag og kretser anlegget for å trene på sommerføre.Hoppanlegget i Knyken er populært, særlig i sommersesongen.

Les mer…


23.09.2018

Skoler, klubber og kretser på Knykenbesøk

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


15.09.2018

Bakstkurs som forarbeid til Orkdalsmessa

Planlegginga av årets Orkdalsmesse er godt i gang. Baksten fra Knyken er et svært populært innslag på Orkdalsmessa. Folk står i kø for å sikre seg en smak av de gode lefsene og mange følger interessert med på selve bakeprosessen.

Les mer…


30.06.2018

Knyken står fram som et helårsanlegg

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken skisenter 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


26.06.2018

4H med fylkesleir i Knyken

I helga vil Knyken skisenter bli fylt av aktivitet. Mellom 400 og 500 unge mellom 10 og 18 år kommer til skianlegget i Knyken når Fjellvåken 4H arrangerer fylkesleir(bilde: Avisa ST). Fylkesleiren får følger for annen aktivitet i Knyken denne helga.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB