Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » HOVEDLAG » Medlemskontingent Orkdal IL 2021

27.03.2021

Medlemskontingent Orkdal IL 2021

Medlemskontingenten for Orkdal Idrettslag 2021 sendes ut i disse dager. De fleste sendes ut pr mail, og man vil finne faktura i den mailboksen man er registrert med i medlemsregisteret i Orkdal IL. Dersom man ikke mottar mail med faktura, anbefales å sjekke i mailboksens spam-filter.

Den som har registrert bruker i MinIdrett.no, vil også kunne finne fakturaen der.

For de som ikke har registrert e-postadresse i medlemsregisteret, vil vi sende faktura pr brev, til registrert postadresse. Dersom du mottar faktura pr brev, ber vi om at du sender mail med din e-postadresse til kasserer. Se adresse under.

Dersom du ikke mottar faktura verken på mail eller brev, men ønsker å være medlem i Orkdal IL, ta gjerne kontakt med kasserer.

Det samme gjelder dersom du har spørsmål vedr medlemskap/ -kontingent.

All aktivitet i Orkdal IL krever betalt medlemskap. Medlemskapet inkluderer forsikring for alle lag og foreninger, tilsluttet Norges Idrettsforbund. Uten gyldig medlemskap (og forsikring) kan man derfor bli nektet å delta på trening/ kamp.

Hvorfor er det viktig å være medlem av et idrettslag:

  • Alle som deltar i organisert idrett, skal være medlemmer av et idrettslag.
  • Fra en bestemt alder inngår det forsikringer.
  • Vi ønsker å holde en lav pris på medlemsavgiften i OIL. 200,- kroner for voksne og 100,- kroner for barn/ungdom under 16 år.
  • Orkdal Idrettslag får tilskudd fra kommunen og NIF for hvert medlem.

Hvert medlem er viktig. I dag fordeles offentlig støtte ut fra antall medlemmer. Det samme gjelder flere private sponsorer. For å opprettholde dagens aktivitetsnivå, er Orkdal IL avhengig av våre betalende medlemmer.

Å være medlem i Orkdal Idrettslag forplikter ikke deg til noe, men for OIL er det viktig. En større medlemsmasse gjør det lettere for idrettslaget å holde aktiviteten oppe, både innen sport og anlegg. Har du barn eller ungdom som er aktive i Orkdal IL er det god hjelp om du selv også er medlem. 

Takk for din støtte og velkommen som medlem!

Leif Bryne, kasserer, e-post: kasserer@orkdal-il.no

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo